Zásady zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů a prohlášení o tzv. cookies

V souladu s nařízením EU č. 2016/679, obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), společnost Senzoor Czech, s.r.o., IČ: 077 53 489, DIČ: CZ07753489, se sídlem Cyrilská 508/7, 602 00 Brno, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 110077 (dále jen „Senzoor Czech“), poskytuje tyto aktualizované informace o zpracování osobních údajů získaných prostřednictvím webových stránek na adrese www.senzoor.cz.

Kontakt na zástupce Senzoor Czech:

Ing. Martin Štěpnička
Email: info@senzoor.cz
Tel: +420 735 988 502

Zpracovávané osobní údaje:

Identifikační údaje: jméno, příjmení, adresa.

Kontaktní údaje: e-mailová adresa, telefonní číslo.

Informace získané prostřednictvím cookies: IP adresa, data http cookies, preferenční informace.

Právní základ zpracování:

Splnění smlouvy: pro účely uzavření a realizace smlouvy.

Ochrana oprávněných zájmů: pro účely zabezpečení webových stránek, prevenci trestné činnosti, technického zlepšení služeb a personalizace reklam.

Souhlas: v případech, kde je vyžadován explicitní souhlas.

Uchovávání údajů:

Údaje jsou uchovávány po dobu trvání smluvního vztahu a následně dle specifických kritérií pro jednotlivé kategorie údajů, maximálně však po dobu 4 let.

Předání údajů třetím stranám:

Údaje mohou být poskytnuty poskytovatelům platebních bran, technickým operátorům a dalším subjektům, pokud je to nezbytné pro plnění smlouvy nebo z důvodu ochrany oprávněných zájmů společnosti. Všechny předávané údaje jsou zpracovávány v souladu s GDPR.

Práva subjektů údajů:

Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování, stejně jako právo na přenositelnost údajů a právo vznést námitku proti zpracování.

Stížnosti:

V případě stížností se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies:

Webové stránky používají různé typy cookies, včetně nezbytných, statistických, preferenčních a marketingových cookies, pro plnou funkčnost a zlepšení uživatelského zážitku. Souhlas s používáním cookies je možné spravovat prostřednictvím nastavení vašeho prohlížeče.

Datum a místo vydání:

V Brně, dne 1. ledna 2024

Tento dokument reflektuje aktuální legislativní požadavky a nejlepší praxe v oblasti ochrany osobních údajů v rámci EU k lednu 2024. Doporučuje se, aby subjekty údajů pečlivě prostudovaly tyto zásady a v případě jakýchkoliv dotazů se obrátily na zástupce Senzoor Czech.

Tabulka cookies

Zpracovatel Platforma Cookie Popis Platnost
Nezbytné
Senzoor s.r.o. Cookiedot cookiedot_c Povolené kategorie cookies Local Storage / 365 dní
Senzoor s.r.o. Cookiedot cookiedot_v Verze souhlasu s cookies Local Storage / 365 dní
Senzoor s.r.o. Web cart Identifikátor košíku 1 měsíc
Senzoor s.r.o. Jazyková mutace pll_language Ukládá preferovanou jazykovou mutaci. 365 dní
Statistické
Google LLC Google Analytics _ga Slouží k identifikaci uživatelů 2 roky
Google LLC Google Analytics _gid Slouží k identifikaci uživatelů po dobu 24 hodin po poslední aktivitě 24 hodin
Google LLC Google Analytics _ga_* Používá se k zachování stavu relace 2 roky
Google LLC Google Analytics _gat Používá se k omezení počtu požadavků na server 1 minuta
Google LLC Google Analytics AMP_TOKEN Obsahuje token, který lze použít k načtení Client ID ze služby AMP Client ID 30 sekund až 1 rok
Microsoft Corporation Clarity _clck Uchovává ID uživatele a předvolby, které jsou jedinečné pro daný web, jsou přiřazeny stejnému ID uživatele 1 rok
Microsoft Corporation Clarity _clsk Spojuje více zobrazení stránek uživatelem do jednoho záznamu relace 1 den
Microsoft Corporation Clarity CLID Identifikuje, kdy služba poprvé viděla tohoto uživatele na jakémkoli webu, který ji používá 1 rok
Microsoft Corporation Clarity ANONCHK Označuje, zda je MUID přeneseno do ANID, souboru cookie používaného pro reklamu. Clarity nepoužívá ANID, a proto je tento údaj vždy nastaven na 0 1 rok
Microsoft Corporation Clarity MR Udává, zda se má MUID obnovovat 7 dní
Microsoft Corporation Clarity MUID Identifikuje jedinečné webové prohlížeče, které navštěvují stránky společnosti Microsoft. Tyto soubory cookie se používají pro reklamu, analýzu webu a další provozní účely 390 dní
Microsoft Corporation Clarity SM Používá se při synchronizaci MUID napříč doménami společnosti Microsoft konec relace
Marketingové
Google LLC Google Ads _gac_* Používá se k ukládání a počítání zobrazení stránek 90 dní
Google LLC Google Ads ads/ga-audiences Obsahuje informace pro účely remarketingu ihned
Google LLC Google Ads goog_pem_mod Používá se k doručování reklam nebo retargetingu trvale
Google LLC Google Ads google_pem_mod Používá se k doručování reklam nebo retargetingu trvale
Seznam.cz, a.s. Sklik sid Sledování konverzí 30 dní
Seznam.cz, a.s. Sklik Sklik-* Retargeting 30 dní
Meta Platforms, Inc. Facebook Pixel _fbp Používá se k rozlišení a sledování uživatelů 3 měsíce
Meta Platforms, Inc. Facebook Pixel _fbc Je uložena pouze v případě, kdy uživatel navštíví web přes reklamu 3 měsíce

V Brně dne 1.9.2019